Welcome to ARIHARAN STORES

  • Home
  • Our Products
  • CATEGORIES
    • TRADITIONAL RICE
    • PULSES & DALS
    • MILLETS & GRAINS
    • SPICES
    • NUTS & DRYFRUITS
    • RICE & WHEAT
    • GHEE, HONEY & OIL
  • About us
  • Contact us
  • Blog
  • FAQ'S
  • More
    • Home
    • Our Products
    • CATEGORIES
      • TRADITIONAL RICE
      • PULSES & DALS
      • MILLETS & GRAINS
      • SPICES
      • NUTS & DRYFRUITS
      • RICE & WHEAT
      • GHEE, HONEY & OIL
    • About us
    • Contact us
    • Blog
    • FAQ'S
  • Home
  • Our Products
  • CATEGORIES
    • TRADITIONAL RICE
    • PULSES & DALS
    • MILLETS & GRAINS
    • SPICES
    • NUTS & DRYFRUITS
    • RICE & WHEAT
    • GHEE, HONEY & OIL
  • About us
  • Contact us
  • Blog
  • FAQ'S
Ariharan Stores

TRADITIONAL RICE

Traditional rice varieties which are naturally grown, chemical-free, and trusted for generations for their rich taste, health benefits, and purity.

Aruvatham Red Kuruvai Rice, அறுபதாம் குறுவை அரிசி

Aruvatham Red Kuruvai Rice

அறுபதாம் குறுவை அரிசி

Bamboo Rice, மூங்கிலரிசி

Bamboo Rice

மூங்கிலரிசி

Brown Rice (KAIKUTHAL), கைக்குத்தல் பழுப்பு அரிசி

Kaikuthal Brown Rice

கைக்குத்தல் பழுப்பு அரிசி

Ilupaipoo Samba Rice, இலுப்பைப்பூ சாம்பா அரிசி

Ilupaipoo Samba Rice

இலுப்பைப்பூ சாம்பா அரிசி

Kalanamak Rice, காலா நமக் அரிசி

Kalanamak Rice

காலா நமக் அரிசி

Karunkuruvai Rice, கருங்குருவை அரிசி

Karunkuruvai Rice

கருங்குருவை அரிசி

Karuppu Kavuni Rice, கருப்பு கவுனி அரிசி

Karuppu Kavuni Rice

கருப்பு கவுனி அரிசி

Kattuyanam Rice, காட்டுயானம் அரிசி

Kattuyanam Rice

காட்டுயானம் அரிசி

Kerala Matta Rice, கேரளா மட்டை அரிசி

Kerala Matta Rice

கேரளா மட்டை அரிசி

Kudaivazhai Rice, குடைவாழை அரிசி

Kudaivazhai Rice

குடைவாழை அரிசி

Kullakar Rice, குள்ளக்கார் அரிசி

Kullakar Rice

குள்ளக்கார் அரிசி

Mappilai Samba Rice, மாப்பிள்ளை சம்பா அரிசி

Mappilai Samba Rice

மாப்பிள்ளை சம்பா அரிசி

Milagu Samba Rice, மிளகு சம்பா அரிசி

Milagu Samba Rice

மிளகு சம்பா அரிசி

Navara Rice, நவரா அரிசி

Navara Rice

நவரா அரிசி

Poongar  Rice, பூங்கார் அரிசி

Poongar Rice

பூங்கார் அரிசி

Rathasali Rice, ரத்தசாலி அரிசி

Rathasali Rice

ரத்தசாலி அரிசி

Seeraga Samba Rice, சீரகச் சம்பா அரிசி

Seeraga Samba Rice

சீரகச் சம்பா அரிசி

Thanga Samba Rice, தங்க சம்பா அரிசி

Thanga Samba Rice

தங்க சம்பா அரிசி

Thooyamalli  Rice, தூயமல்லி அரிசி

Thooyamalli Rice

தூயமல்லி அரிசி


Copyright © 2025 Ariharan Stores - All Rights Reserved.

Powered by

This website uses cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.

Accept